معجزه طبیعی و جذابی که توسط زنبورهای کارگر ساخته میشود امروزه به ژل رویال شهرت دارد. اما یکی از دغدغههای اصلی مردم و زنبورداران پس از استخراج و تهیه ژل رویال، طریقه نگهداری آن است. روشهایی مانند نگهداری در فریزر و ترکیب با عسل، دیگر جوابگو نیستند و طی مدتی ژل، خواص خود را از دست میدهد و درصد بالایی از ناخالصی دارد. به همین دلیل پس از بررسیهای زیاد بالاخره توانستیم با همت بالای متخصصان، محصول جدیدی را تولید کنیم به اسم ژل رویال بدون نیاز به یخ که دوام بالایی دارد و مشکلات قلبی را حل میکند.
ژل رویال چیست؟

مادهای سفید مایل به کرمی که توسط زنبورهای کارگر در ۵ تا ۱۵ روز از غددی در زیر گلوی هر یک تولید میشود. این ماده برای تغذیه ملکه ساخته شده و خواص بی نظیری دارد.
ترکیبات موجود در ژل رویال

ژل رویال حاوی ترکیبات مغذی و مقوی مختص ملکه و دارای درصد بالایی از مواد غذایی و ویتامینها است. این مواد غذایی و ویتامینها را میتوان به شرح زیر طبقه بندی کرد.
پروتئین: این ژل منبعی غنی از پروتئینها مخصوصا اسید آمنههای ضروری برای ساختن بافت استخوان، عضلات و انواع آنزیمها است.
چربی: آسیدهای چرب امگا ۳ و۶ که در این ژل وجود دارد برای سلامت قلب، مغز و سیستم ایمنی بدن لازم هستند.
کربوهیدرات: کربوهیدراتها در بدن انرژی مورد نیاز را برای انجام فعالیتهای ورزشی و کارهای روزانه تامین میکنند. این ژل با دارا بودن کربوهیدراتهای معروفی مانند گلوکز و فروکتوز بهترین منبع انرژی برای بدن محسوب میشود.
آنتی اکسیدان: این ژل به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدانهای قوی از سرطان و بیماریهای حاصل از رادیکالهای آزاد درون یاختهها جلوگیری میکند.
ویتامین: ژل رویال حاوی ویتامینهای سری A ، ویتامینهای B، ویتامین C و ویتامین E است. این ویتامینها سهم بزرگی در سلامت کارکرد درست بدن و اندامها دارند.
مواد معدنی : مواد معدنی لازم و ضروری برای بدن مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آهن و مس در این ژل وجود دارند.
ژل رویال و کلی خاصیت
از ژل رویال برای رژیم کودکان، افراد مسن و بزرگسالان میتوان استفاده کرد و هیچ ممنوعیت مصرفی از لحاظ سن ندارد. خواص این ماده بسیار متفاوت است اما معمولا خواص امنیتی دارد و مانند حصار بدن را درمقابل انواع بیماریها و همچنین آسیبهای محیطی حفظ میکند. در زیر برخی از خواص شگفتانگیز این ماده ذکر شده است.
- جوانسازی پوست
- درمان مشکلات کبدی اعم از کبد چرب و سرطان کبد
- افزایش بنیه و قوای جسمی در افراد تحت شیمی درمانی یا کودکان ضعیف
- تقویت حافظه و جلوگیری از بیماریهایی مثل آلزایمر
- ضد دیابت و قند خون و مفید برای مبتلایان
- تقویت سیستم ایمنی
- یک آنتی اکسیدان طبیعی در برابر بیماریهایی مانند سرطان
- کمک به باروری در مردان و زنان
آیا ژل رویال خراب می شود یا قابلیت فاسد شدن دارد؟
ژل رویال پس از چند ساعت در محیط آزاد بودن خواص خود را از دست میدهد. این ژل در شرایط نگهداری نادرست ممکن است فاسد شود. برخی از علائم فاسد شدن آن به شرح زیر است.
بو: ژل رویال بر اساس تخمیر فاسد میشود در نتیجه بوی ترشیدگی میدهد.
طعم: ژل رویال سالم طعم و مزه بی نظیر و عالی دارد که کمی ترش، تند و اندکی شیرین است اما ژلی که ترش شده طعم سرکه مانند و بدی میدهد.
رنگ و شکل ظاهری: ژل رویال فاسد شده به رنگ قهوهای روشن است و حباب های ریز و درشتی روی سطح آن دیده میشود.
روش های مرسوم نگهداری از ژل رویال

ژل رویال خالص بسیار حساس است و به سرعت خواص خود را از دست میدهد در حال حاضر به دو روش قرار دادن در یخ و یا ترکیب با عسل این ژل را نگهداری میکنند که در زیر با آنها آشنا میشوید.
قرار دادن در یخ
یکی از بهترین روشهای نگهداری از ژل رویال که امروزه بسیار شایع شده نگهداری از آن در یخچال فریزر است. به دلیل شرایط حساس این ماده زنبورداران بلافاصله پس از برداشت، آن را در یخچالهایی با دما ۱۸- تا ۵ درجه سانتی گراد قرار میدهند. این ژلهای رویال نسبت به دما حساس هستند و زود خراب میشوند به همین دلیل باید از یک زنبوردار مطمئن خریداری شوند. با این حال هنگام خرید اکثر افراد در سالم بودن آن دچار تردید هستند.
ترکیب با عسل
ترکیب رویال با عسل یک اصل ساده است که میتواند رویال را تا یک سال در دمای ثابت و حفظ شده یخچال نگهداری کند. برای استفاده از این راه باید ۲۰ تا ۵۰ گرم رویال را در یک کیلوگرم عسل حل کنید. ترکیب این مخلوط با هم بسیار حساس است و باید در شرایط خاص با رطوبت و دمای کم، همچنین در ظرف مات انجام شود مگر نه احتمال فاسد شدن دارد. برای بهره برداری از رویال بهتر است آن را به صورت خالص مصرف کنید. پس در واقع این روش هم نمیتواند به درستی پاسخگویی نیاز شما باشد و مزه و خلوص رویال تغییر پیدا میکند و دیگر رویال خالص نیست.
ژل رویال بدون نیاز به یخ، ۱۰۰ درصد خالص
برای بار اول در دنیا ژل رویال بدون نیاز به نگهداری با یخ یا ترکیب با عسل به صورت خالص، با رعایت تمام قواعد و تایید شده از طرف سازمان استاندارد جهانی در ایران تولید و عرضه میشود. این محصول با خواص شگفت انگیزی که دارد از بهترین زنبورها و در اصیلترین مزارع کشور به تولید میرسد. این ژل مانند تمام ژلهای رویال همان خواص را دارد اما شرایط نگهداری آن آسان است و دیگر نیاز نیست آن را داخل یخچال قرار دهید، چرا که این ژل خواص خود را حفظ میکند.
چرا توصیه می شود از ژل رویال بدون نیاز به یخ استفاده کنیم؟
شرایط نگهداری رویال حتی از روشهایی مرسوم هم بسیار حساس است و در اکثر مواقع قابل اعتماد نیست چرا که این روشها هم باید در شرایط خاص و حفاظت شدهای انجام شود. از طرفی شما مطمئن نیستید که روشها به درستی انجام شده یا نه چرا که رویانی که خواص خود را از دست بدهد، قابل تشخیص نیست. به همین دلیل و با توجه به شرایط سخت زیر استفاده از ژل رویال بدون نیاز به یخ توصیه میشود.
توجه به دمای نگهداری: ژل رویال در دماهای بالا به سرعت خواص خود را از دست داده و فاسد میشود. بهترین دمای برای نگهداری از آن دمای ۲ تا ۴ درجه سلسیوس و در محیط یخچال فریزر است.
توجه به نور: نور خورشید و تابش اشعه فرابنفش میتواند به بافت ژل آسیب زده و سبب خراب شدن آن شود. این شرایط نوری حساس، یکی از دلایل اصلی استفاده از ژل رویال بدون نیاز به یخ است.
کنترل رطوبت: رطوبت زیاد سبب رشد باکتری و قارچها در ماده حساس رویال میشود و این دیگر فایدهای ندارد و به سرعت خراب میشود.
بهترین ژل های رویال بدون نیاز به یخ
شرایط نگهداری دشوار ژل رویال باعث شده اکثر مردم از خاصیت آن جا بمانند و آن را خریداری نکنند. اما ما در اینجا و در عسل ما، با ارائه ژلهای رویال بدون نیاز به یخ این مشکل را حل کرده و برای اولین بار در دنیا توانستیم این ماده ارزشمند را تولید کنیم. عسل ما یکی از بزرگترین برندها در تولید انواع عسل ارگانیک و طبیعی است. ژلهای رویال ما با حساسیت خاصی تولید و به فروش میرسند پس دیگر نیاز نیست دغدغه خالص بودن این ژل را داشته باشید. با محصولات عسل ما، زندگی را زیباتر زندگی کنید و گامی بلند به سوی سلامتی بردارید.